Pokertoernooi Leeuwarden

Natuurlijk komen we in het tweede Poker Series seizoen ook weer in Leeuwarden. Het toernooi staat gepland op zaterdag 23 juli om 19:00 uur. We spelen deze keer bij Zalencentrum Priyas. Tijdens het eerste seizoen deden er 100 spelers mee en dat aantal willen we ook dit jaar weer zien te halen. Deelname kost € team pokere12,95. De winnaar van de Poker Series komt in Team Pokeren.nl.

Je doet mee aan een professioneel pokertoernooi dat onder leiding staat van een echte toernooidirecteur. We spelen net als vorig seizoen aan elke tafel met een vaste dealer. Voor een gezellig pokertoernooi in juli moet je dus bij de Poker Series en zalencentrum Priyas zijn. Versla je vrienden en kroon jezelf een jaar lang tot pokerkampioen van Friesland.

De Poker Series richt zich in principe op de recreatieve spelers die aan het begin staan van hun pokercarrière. Onze toernooien zijn ideaal voor beginnende spelers om ervaring op te doen. Daarnaast is het ook gewoon leuk voor de meer ervaren spelers die gewoon van het spelletje houden.

De winnaar van de Poker Series komt in Team Pokeren.nl. We spelen op de mooiste speellocaties en maken gebruik van een goede structuur met een zeer ruime begin stack.

**Belangrijk**
We zien dat er dit seizoen steeds meer inschrijvingen aan de deur worden gedaan. Dat is natuurlijk positief, want er doen gemiddeld gezien steeds meer mensen mee aan de Poker Series toernooien. Maar….. Voor ons als organisatie is het fijner als mensen zich vooraf via de website aanmelden. Op deze manier weten wij ongeveer hoeveel spelers er komen en hebben we altijd genoeg materiaal mee.

Informatie in het kort

– 10% plaatst zich voor de volgende ronde
– De winnaar gaat door naar de finale
– De overige finalisten Naar de halve finale
– Vaste dealers
– Professionele structuur
– Professionele tafels
– Toernooiklok
– 10.000 startstack
– blinds 25/50
– Levels van 17 minuten
– Bokaal voor winnaar
– Certificaten voor finalisten

Cookieinstellingen