Overzicht van alle activiteiten in Fryslân in 2018

Foto: Leeuwarden-Fryslân 2018

Leeuwarden-Fryslân 2018 is op dit moment bezig met een overzicht van alle activiteiten in Fryslân in 2018. Op diverse manieren wordt er gecommuniceerd over de stand van zaken rondom Leeuwarden-Fryslân 2018.

De contouren van het programma in 2018 worden steeds duidelijker: een sterk professioneel programma dat voor 50% plaatsvindt in Leeuwarden en voor 50% buiten Leeuwarden. Maar bovenal een sterk, groot en buitengewoon belangrijk mienskipsprogramma. Dat laat zien wat Fryslân is en waar Fryslân voor staat. Met jullie initiatief krijgt dit steeds meer vorm en daar mogen we trots op zijn. De inventarisatie fase is bijna afgerond, de tijd van bouwen, ontwikkelen, verbinden en programmeren is begonnen. Daarbij kijken we naar het programma in 2018, maar duidelijk ook naar ná 2018.

Het programma in 2018 bestaat uit projecten die door de Stichting Culturele Hoofdstad 2018 geïnitieerd zijn en projecten die door de mienskip geïnitieerd zijn. Het overzicht van alle activiteiten in Fryslân in 2018 is nog niet definitief, want er blijft altijd ruimte voor nieuwe initiatieven, dat is immers ook de aard van het mienskipsprogramma.

Omdat je jouw/jullie project of idee bij ons kenbaar hebt gemaakt (via mail, telefoon, persoonlijk of via via) en deze ook graag willen opnemen in het programma, willen we graag weten in welke fase het project/idee zich bevindt en of je al een datym en/of locatie (indien van toepassing) hebt voor het project/idee.

Wat we graag willen weten:

*     In welke fase bevindt het project zich?
*     Is er een datum/data, en/of locatie gekoppeld aan het project/idee en zo ja, welke?

Je kunt het antwoord op deze vragen via de mail: [email protected] sturen. Graag ontvangen we dit zo spoedig mogelijk.

Mocht het project/idee niet afhankelijk zijn van een datum of locatie dan hoef je niet te reageren. Is het project/idee gestopt dan is het fijn dat aan ons door te geven.
Zijn er vragen of is er hulp nodig bij het ontwikkelen van het project/idee dan kun je natuurlijk ook bij ons terecht, tel. 058-233 8266.

Informatiekantoor 

Leeuwarden-Fryslân 2018 European Capital of Culture

T +31 (0)58 233 8266 | [email protected]
De Blokhuispoort | Blokhuisplein 40 | 8911 LJ Leeuwarden | The Netherlands