Open huis nieuwbouwwoningen aan De Uitspanning te Leeuwarden

Foto: Hart de Vries

De bouw is gereed, het water zit er op en de sleutels liggen klaar. Deze 2 royale klassieke stadsvilla’s met statige architectuurstijl van de jaren ’30 wachten op uw bezichtiging. De woningen zijn gelegen aan de Uitspanning 4 en 6 in het kleinschalige inbreidingsplan ”Uitspanning de Kleine Bontekoe” te Leeuwarden.

In de woning een ruime living met erker en openslaande tuindeuren, half open keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers, badkamer, zolder met ruimte voor 2 extra kamers en een inpandig te bereiken garage. Doordat de woningen worden verkocht zonder tegelwerk, keuken- en sanitair inrichting, bent u in de gelegenheid om uw badkamer, keuken en toilet naar geheel eigen smaak in te richten.

Naast deze 2 sleutelklare woningen zijn er in dit kleinschalige inbreidingsplan nog 5 beschikbare bouwkavels. Hiervan zijn er 3 gelegen aan ”De Uitspanning” en 2 aan de ”Mr. P.J. Troelstraweg”. Historisch stadscentrum, lommer- en waterrijke omgeving en uitvalswegen zijn op steenworp afstand gelegen.

Wilt u een geheel vrijblijvend gesprek en/of een bezichtiging en uitleg bij de woningen, neem dan contact met ons op en wij staan u graag te woord.

Op dit moment is de brochure in ontwikkeling. Bent u geïnteresseerd in één van deze 2 woningen of wellicht één van de andere 5 nog te bouwen stadsvilla’s? Mail dan uw naam, adres en contactgegevens naar [email protected]

Zaterdag 9 juli a.s. is er een Open Huis, van 14.00 – 16.00 uur.

woningen uitspanning, leeuwardenwoningen uitspanning, leeuwarden.2woningen uitspanning, leeuwarden.3woningen uitspanning, leeuwarden.4

Begane grond: entree met hal, meterkast, toilet, trapopgang; ruime living met open keuken ruimte en openslaande tuindeuren; bijkeuken met tuindeur; aangebouwde stenen garage met tuindeur, inpandig te bereiken.

1e verdieping: centrale overloop; 3 slaapkamers; badkamerruimte; vaste trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping: riante zolder met 2 dakramen en een dakkapel, bereikbaar middels vaste trap en naar believen in te delen.

Kavelgrootte: circa 360 m2

Woonoppervlak: circa 270 m2

Inhoud: circa 660 m3

Aanvaarding: in overleg

Verkoopprijs: € 375.000 v.o.n.

Voor meer foto’s: www.hartdevries.nl