Echte Bakker Nico & Aeltsje al 20 jaar in Stiens en dat wordt gevierd!

Foto: Nico en Aeltsje de Groot

Natuurlijk is het midden in de vakantie, maar we willen dit moment niet zomaar voorbij laten gaan. Op maandag 1 augustus a.s. is het 20 jaar geleden, dat we de bakkerij aan Het Achterbosk over namen van Johannes en Lieuwkje Bijlsma. Een nieuwe start, na 12 jaar Winsumer bakkerij.

En nog altijd staan we alle dagen met plezier in de bakkerij en winkel, om er voor te zorgen dat er lekkere en verse producten klaarliggen voor onze klanten. En met evenveel plezier ga ik achter de computer zitten, om nieuwe dingen te bedenken en de klanten er van op de hoogte te stellen. Door de Stienser, door Facebook, door een Nieuwsbrief en/of door het op de website te zetten. Allemaal zaken, die er 20 jaar geleden niet waren. Alleen de Stienser (Omroeper) was er al, alleen wat minder vaak als nu.

Er is dan ook heel wat veranderd in die twintig jaar, ook de wijze van communiceren naar de klant. Maar nog altijd ben ik blij dat het allemaal wel veel boeiender geworden is. Als ik nu wat op Facebook zet, dan hebben binnen de kortste keren honderden mensen dat bericht gezien. Een deel en win actie wordt zelf door duizenden mensen gezien. Het is eigenlijk onvoorstelbaar maar het geeft wel aan, dat alles wat men op het “net zet”, gelezen en gezien wordt.

Dus willen we jullie nu ook op de hoogte brengen van het feit, dat we 20 jaar geleden in Stiens neergestreken zijn. En dat vanzelfsprekend ook vieren! Twee week lang hebben we dan ook drie jubileumaanbiedingen met 50% korting. En bovendien hebben we voor de vroege vogels op maandag 1 augustus a.s. een extra verrassing: wie tussen 7.30 en 9.00 uur in pyama of duster in de winkel komt, kan voor helemaal niets een ontbijt voor twee personen meenemen! Of het gelijk opeten voor op het terras natuurlijk!

De pyama is wel een harde eis en OP=OP!!

De koffie (of thee) staat de hele dag klaar met wat lekkers er bij, dus ook voor een ieder die niet zo vroeg uit de veren is, is er ook nog wel wat lekkers te krijgen!

We hopen veel pyama’s te zien op 1 augustus! Oh ja: we hebben dan zelf de pyama ook aan, dus….wat laat jou/jullie?

Nico en Aeltsje de Groot 20 jaar